Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Home   Advertentie plaatsen

Sfeervolle vakantie lodge met zwembad te huur omg. Figeac

Geplaatst op 21 Oct. 2024, 10:54:47 Zie omschrijving
Sfeervolle vakantie lodge met zwembad te huur omg. Figeac
Frankrijk Sfeervolle vakantie lodge met zwembad te huur omg. FigeacFrankrijk Sfeervolle vakantie lodge met zwembad te huur omg. FigeacFrankrijk Sfeervolle vakantie lodge met zwembad te huur omg. FigeacFrankrijk Sfeervolle vakantie lodge met zwembad te huur omg. FigeacFrankrijk Sfeervolle vakantie lodge met zwembad te huur omg. FigeacFrankrijk Sfeervolle vakantie lodge met zwembad te huur omg. FigeacFrankrijk Sfeervolle vakantie lodge met zwembad te huur omg. FigeacFrankrijk Sfeervolle vakantie lodge met zwembad te huur omg. FigeacFrankrijk Sfeervolle vakantie lodge met zwembad te huur omg. Figeac

Omschrijving
  • Zie omschrijving
  • 21 Oct. 2024, 10:54:47
  • 5 x

Deze lodge voor twee personen, gelegen in een charmant dorp, biedt een unieke combinatie van luxe en rust, met een prachtig uitzicht op de vallei aan de ene kant en de knusse sfeer van het dorp aan de andere kant. De lodge is smaakvol ingericht met meubels die een exotische Ibiza en Bali-sfeer oproepen, met lichte, natuurlijke materialen zoals hout, rotan en linnen, die een ontspannen en bohemien ambiance creëren.

Het relaxzwembad is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het panoramische uitzicht over de vallei. Dit uitzicht geeft een gevoel van ruimte en vrijheid, terwijl je tegelijkertijd volop privacy hebt dankzij de strategische ligging van de lodge. Of je nu een boek leest aan de rand van het zwembad of simpelweg geniet van de stilte en het uitzicht, de omgeving biedt een serene ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven.

De rustgevende omgeving van het dorp zorgt voor een heerlijke balans tussen ontspanning en het lokale leven. Ondanks dat de lodge in een dorp ligt, voelt het afgelegen aan, waardoor je geniet van volledige privacy. Je hebt echter wel de mogelijkheid om het dorpsleven op te zoeken wanneer je dat wilt, bijvoorbeeld om een wandeling te maken door de schilderachtige straten of te genieten van de lokale cultuur.

De lodge is van alle gemakken voorzien, zoals een volledig uitgeruste keuken, een moderne badkamer en een comfortabele zithoek binnen en buiten. Het terras is een geweldige plek om 's ochtends te ontbijten of 's avonds te dineren terwijl je de vallei bewondert, met een ambiance die je even laat wegdromen naar verre oorden zoals Ibiza of Bali, maar met het comfort en de charme van een intieme landelijke setting.

Deze lodge biedt dus een ideale combinatie van luxe, ontspanning en rust, midden in een schilderachtig dorp met adembenemend uitzicht over de vallei.

Website

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?